FAQ

Vi har her samlet nogle af de spørgsmål vi har modtaget og forsøger også her at give svar.

 

sp:Hvad mener I med “aktive fotografer”?

sv: Vi lægger vægt på at du er aktiv ved at komme på gruppens mødeafterner, at du deltager i fotosafarier og arrangementer. At du kommer med gode ideer til aktiviteter – og ikke mindst, ved at du fotograferer  og deler dine billeder med gruppens medlemmer.

 

sp: Kan jeg komme på prøve og se om det er noget for mig ?

sv: Ja. det den første måned er en gratis prøveperiode. Her kan du se om vi er noget for dig, og om du er noget for os – se mere her

 

sp: Jeg har lige fået mit første kamera og vil gerne blive bedre til at fotografere. Kan jeg blive medlem af Momento ?

sv: Selvom det ikke er dit fotografiske niveau som er afgørende for optagelse i Momento så er det god ide, både for dig selv og for os, at du venter med at søge om medlemskab til du er mere fortrolig med teknikken og dit kamera. 

 

sp: Hvad koster det at være medlem af Momento ?

sv: Det kan du læse her

 

sp: Hvorfor har er der ikke interne fotokonkurrencer i Momento ?

sv: Vi har to konkurrencer:

  • Den venskabelige sommerdyst. Her afleverer vi et nærmere bestemt antal billeder – online, som bliver bedømt af en eller flere  eksterne dommer(e) 
  • Portfoliomappen er en årskonkurrence med deltagepligt. Vi afleverer 20 printede billeder i en mappe, der kan give et indtryk af, hvad du har fotograferet i årets løb.

 

sp: Er det lige meget hvilket kamera og mærke jeg har ?
sv: Det er bedøvende ligegyldigt for os. Hovedsagen er at DU får lavet de billeder DU vil lave. Hvilke værktøjer du bruger er helt op til dig selv.

 

sp: Hvorfor har I både “vedtægter” og “klubregler” ?

sv: Det har vi primært for at holde antallet af paragraffer i vedtægterne nede på et overskueligt niveau. Paragraffer fortæller heller ikke så meget om de uformelle “spilleregler” eller forventninger til den enkelte.