FAQ

Vi har her samlet et par af de spørgsmål vi har modtage og forsøger også her at give svar.

 

?:Hvad mener I med “aktive fotografer” ?

S: Vi lægger vægt på at du er aktiv. Det er du ved fx at komme på onsdage afterner, deltage aktivt i i klubaftenerne, deltage i udflugter og arrangementer, komme med gode ideer til aktiviteter, ved at fotograferer og alle skal deltage i fx at arrangerer klubafterne.

 

?: Kan jeg komme på prøve og se om det er noget for mig ?

S: Ja. det første måned er en gratis prøveperiode så du kan se om vi er noget for dig og om du er noget for os – se mere her

 

?: Jeg har lige fået mit første kamera og vil gerne blive bedre til at fotograferer. Kan jeg blive medlem af Momento ?

S: Selvom det ikke er dit fotografiske niveau som er afgørende for optagelse i Momento så er det det god ide, både for dig selv og for os, at du venter med at søge om medlemskab til du er mere fortrolig med dit kamera

?: Hvad koster det at være medlem af Momento ?

S: Det kan du læse her

 

?: Hvorfor har er der ikke interne fotokonkurrencer i Momento ?

S: Vi har to – “en venskabelige sommerdyst” og en årskonkurrence, hvor der er deltagepligt. Men ellers ikke. Det har vi ikke fordi vi mener at billedkritikken er den bedste måde hvorpå du og vi kan udvikler vores fotografi. Fotokonkurrencer og fotosaloner er der mange af og vi kan kun opfordre dig til at deltage i nogle af dem.

 

?: Er det lige meget hvilket kamera og mærke jeg har ?
S: Det er dedøvende ligemeget for os. Hovedsagen er at DU får lavet de billeder DU vil lave. Hvilke værktøjer du bruger er helt op til dig.

 

?: Hvorfor har i “vedtægter” og “klubregler” ?

S: Det har vi primært for at holde antallet af paragraffer i vedtægterne nede på en overskueligt niveau. Paragraffer fortæller heller ikke så meget om de uformelle “spilleregler” eller forventninger til den enkelte.